Consiliul Județean Harghita la Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor

(0 Votări)17 vizualizări

Consiliul Județean Harghita are oportunitatea să promoveze proiectul Youth&Spa în cadrul Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor la Bruxelles. Proiectul coordonat de orașul Hévíz din Ungaria are ca scop lansarea unui dialog transnațional și interregional dintre tineri și factorii decizionali. 

Evenimentul va oferi posibilitatea unui dialog reciproc avantajos dintre factorii decizionali, tineri, organizații neguvernamentale și specialiști. Scopul evenimentului este găsirea unor soluții la provocările întâlnite de localitățile din zona rurală și trezirea interesului tinerilor față de importanța guvernării locale, naționale și europene. Totodată, evenimentul va oferi posibilitatea cunoașterii nevoilor tinerilor și a ideilor lor.

În cadrul evenimentului va fi pus accentul pe cele patru provocări principale cu care se confruntă zonele rurale, cum ar fi cooperarea și coeziunea în localitățile din zona rurală, migrația tinerilor, lansarea consiliului tinerilor, creșterea interesului față de procesele decizionale. Consiliul Județean Harghita va participa la coordonarea sesiunilor în temele sus amintite. Scopul nostru este găsirea unor soluții pentru problemele enumerate prin implicarea activă a tinerilor.

Participarea la workshop este gratuită, dar presupune acoperirea cheltuielilor de deplasare (transport, cazare, masă) și necesită înregistrare prealabilă. Înregistrarea se poate efectua până la data de 27 septembrie, accesând link-ul:

https://europa.eu/regions-and-cities/programme/sessions/582_en

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați adresa internationaloffice@hetfa.hu


[ Știri internaționale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«august, 2022»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774