Catalog online pentru atragerea investitorilor în județul Harghita

Lista oportunităților de investiții din județul Harghita poate fi completată de toți cei care au propuneri în acest sens 

(0 Votări)30 vizualizări

Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita și Consiliul Județean Harghita Hargita au editat un catalog online menit a atrage investitorii în județul Harghita. Catalogul cuprinde oportunitățile de investiții, consultările în acest sens s-au purtat și cu administrațiile locale, organizațiile antreprenoriale, composesoratele. Catalogul este accesibil online, iar agenția dorește ca acesta să fie actualizat permanent. 

Actualitatea catalogului bilingv, în opinia lui Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita este dată și de faptul că în ultima perioadă mai mulți investitori și-au prezentat interesul în ceea ce privește oportunitățile investiționale din județ.

„Scopul nostru este ca împreună cu organizațiile antreprenoriale și cu alți parteneri să facem toate demersurile necesare pentru a-i îndruma și pe micii investitori în ceea ce privește oportunitățile oferite de județul Harghita. Ne dorim ca în acest sens să contribuim la continuarea activității economice județene. Și mulțumită activității de comunicare a consiliului județean am reușit să stârnim interesul investitorilor mici și mijlocii în domeniul turismului și al automatizării, și nu numai”, a spus Borboly Csaba și a adăugat că odată cu relaxarea restricțiilor impuse de pandemie, oportunitățile investiționale vor fi promovate și în cadrul conferințelor, expozițiilor, atelierelor de muncă.

Catalogul investițiilor se dorește a fi completat în funcție de cerere și cu propunerile formulate de doritori și care pot fi adresate agenției.

Cilip Árpád, directorul Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita a spus referitor la catalog ca acesta este rezultatul unei munci susținute și odată cu lansarea acestuia se fac primii pași înspre o și mai complexă activitate.

„Depinde de noi în ce mod antreprenorii, administrațiile locale pot da curs solicitărilor investitorilor străini, dat fiind faptul că aceștia sunt interesați de investițiile județene”, a declarat directorul agenției.

Catalogul este accesibil online, în limbile română și maghiară  la următorul link: 2020.investinhargita.ro.

 

Miercurea Ciuc, 2 iulie 2020


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«mai, 2024»
lmmjvsd
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774