Activitatea lui Csíki András distinsă cu premiul Keresztes Lajos

Au fost premiați cei mai buni sportivi harghiteni din anul 2017

(0 Votări)74 vizualizări

„Pentru dezvoltarea sportului, consiliul județean sprijină solicitările înaintate în acest sens. Sportul reprezintă un domeniu prioritar pentru Consiliul Județean Harghita”, a afirmat Borboly Csaba, conducătorul instituției la Gala sportului județean, eveniment care a aut loc la Miercurea Ciuc, în data de 23 decembrie, ocazie cu care au fost recunoscute meritele sportivilor din județ.

La evenimentul organizat de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Harghita și Consiliul Județean Harghita, Borboly Csaba a ținut să menționeze că acolo unde există evenimente sportive, solicitări de finanțare pentru organizarea evenimentelor sportive, acestea să fie comunicate cât mai curând posibil, prin intermediul primăriilor, consiliului județean.

La evenimentul din acest an au fost premiați sportivii și echipele care au obținut rezultate remarcabile. Premierea a avut loc individual și pe ramuri sportive, oferindu-se oportunitatea de premiere a cât mai multor sportivi. Din partea Consiliului Județean Harghita, premiile au fost acordate de Borboly Csaba președintele instituției, Becze István, Rácz Árpád, Szentes Antal și Ion Proca consilieri județeni, respectiv directorii generali  Vasile Bicăjanu, Szőcs-Mátyás István și Zonda Erika.

Premiul pentru cel mai bun sportiv al anului i-a fost acordat lui Stoica Márk, judocan din partea Clubului Sportiv Miercurea Ciuc, antrenat de Albu Botond. .

Și în acest an, cotidianul Hargita Népe și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Harghita a organizat evenimentul prin intermediul căruia opinia publică a avut ocazia de a desemna cel mai bun sportiv al anului. Pe baza voturilor, premiul Keresztes Lajos s-a acordat sportivilor Stoica Márk, Kenéz Aletta Zselyke, Erőss Nóra, Csató Roland, Sinka Szabolcs și Laczkó Edit. Același premiul l-a acordat Borboly Csaba directorului Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Harghita, Csíki András. „Cei care în ultimele trei decenii au dorit să se ocupe cu sportul au fost călăuziți spre Csíki András. Activitatea sa poate fi descrisă ca fiind guvernată de consecvență, perseverență, disponibilitate de sprijinire a semenilor. Totodată, acesta menține o bună legătură cu instituțiile locale și naționale din domeniu”, sunt cuvintele cuprinse în prezentarea rezultatelor laureatului, rostite de Ábrahám Előd.

Miercurea Ciuc, 25 decembrie 2017


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«iulie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774