Hargita Megye Tanácsának kitüntetései
péntek, 2024. május 03., 04:12:02
Sándor Rita

Laudáció

2001. november 2-án született Gyergyóban. Alig egyévesen Gál Katalin csíkbánkfalvi hivatásos nevelőszülőhöz és annak szerető családjához került. Ma is ott él, testvérével, Rostás Angélával együtt.  Jelenleg a csíkbánkfalvi Márton Ferenc Általános Iskola diákja.

A hetedik osztályos jó tanuló, kiváló tanulmányi eredményekkel büszkélkedhető kislány szorgalmas, megbízható, segítőkész, mindent tudni akaró, érdeklődő fiatal. Gondoskodó, a házimunkát kedvelő, rendet, tisztaságot megkövetelő és megtartó, a gazdálkodásban is segítő gyermek.
Szeret tanulni, színész szeretne lenni. Szeret táncolni, rendszeresen jár néptáncoktatásra.

2014-ben jelentkezett első ízben a csíkmadarason megszervezett Mesék útján, csodák földjén című mesemondó versenyen, idén pedig az országos Kriza János ballada- és mesemondó versenyről II. díjjal tért haza.  

Szeretne továbbra is részt venni hasonló jellegű vetélkedőkön, felkészítő tanárával már a jövőbeli megmérettetéseken gondolkodik.

A Diákok Világnapja alkalmával szervezett rendezvényen Hargita Megye Tanácsa az Ígéret Díjával ismeri el Sándor Rita eddig elért kiemelkedő eredményeit.

Csíkszereda, 2015. november 17.

Oklevél

Letölthető dokumentumok: