A treia ediţie a Zilei talentelor la Universitatea Sapientia din Miercurea-Ciuc

( Votări)90 vizualizări
În data de 19 ianuarie, Universitatea Sapientia – Facultatea de Ştiinţe Economice şi Umaniste din Miercurea-Ciuc, profilul matematică-informatică, a organizat cea de a treia ediţie a Zilei talentelor SAPI. Evenimentul a oferit prilej celor interesaţi de jocurile logice şi de gândirea strategică de a petrece o zi plăcută. 
 La concurs s-au înscris echipe formate din câte 3 elevi din clasele XI-XII. Participanţii au fost împărţiţi în două categorii: liceu şi şcoli profesionale. Concursul organizat în două etape o constat dintr-un test de matematică şi unul de logică. Cu această ocazie participanţii la concurs au putut de asemenea patina pe patinoarul Vákár Lajos.
Rezultatele concursului au fost anunţate după-amiază în aula facultăţii. Dr. Makó Zoltán, decanul facultăţii a spus că rezultatele acestui concurs vor fi luate în considerare într-o anumită proporţie în cazul în care aceşti elevi se vor înscrie la Universitatea Sapientia. Acesta a ţinut să mulţumească pentru sprijinul acordat de către Consiliul Judeţean Harghita, sprijin constituit din 8 jocuri de strategie, vouchere de carte, volumul de carte Istoria secuilor.
În total s-au întrecut 24 de echipe din Miercurea-Ciuc, Târgu-Secuiesc, Arad, Sfântu-Gheorghe, Gheorgheni, Cristuru-Secuiesc, Joseni şi Braşov. La categoria licee, ocupanţii primului loc au fost membrii echipei Na-És? din Miercurea-Ciuc, locul doi a fost ocupat de echipa Fénysebesség din Arad, iar locul trei de echipa S100 din Miercurea-Ciuc. La categoria şcoli profesionale locul întâi a fost ocupat de echipa GyíKok din Miercurea-Ciuc, locul doi de către echipa NoBoKo din Joseni, iar locul trei a revenit echipei 3szög din Miercurea-Ciuc.
 
Miercurea-Ciuc, 19 ianuarie 2013
 
POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«aprilie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774