Târgul produselor locale la Suseni

( Votări)69 vizualizări
Sâmbătă, 10 noiembrie, la casa de cultură din localitatea Suseni s-a organizat târgul produselor locale, cei prezenţi putând achiziţiona produse alimentare şi de artizanat. Printre vizitatorii târgului s-a numărat şi preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba. 
 „Prin organizarea acestui târg, cei din Suseni au reuşit obţinerea de rezultate impresionante în timp scurt. Este admirabil efortul producătorilor locali, care s-au mobilizat într-un timp foarte scurt şi au reuşit organizarea târgului de produse locale şi în localitatea Suseni”, a afirmat preşedintele consiliului judeţean.
După vizitarea târgului, preşedintele consiliului judeţean a ţinut să menţioneze şi faptul că scopul Consiliului Judeţean Harghita de a promova cât mai bine produsele locale şi tradiţionale, a fost atins, adăugând că nu demult au fost finalizate demersurile de organizare a acestor târguri în pieţele Obor şi Amzei din Bucureşti, dar şi a celei din Sibiu. Este un demers foarte important, produsele secuieşti pătrunzând astfel pe piaţa naţională.
„Există un mare interes faţă de produsele secuieşti”, a afirmat preşedintele consiliului judeţean adaugând că pe lângă prezenţa continuă pe piaţa a acestor produse este necesară şi asigurarea cantităţilor solicitate. De aceea, producătorii din Suseni trebuie să se preocupe de certificarea produselor lor, în informaţiile legate de formalităţile necesare obţinerii acestei certificări, Consiliul Judeţean Harghita asigură consiliere.
În urma discuţiilor s-a vorbit şi despre deschiderea unui magazin al produselor locale, iar primăria din localitate oferă un spaţiu pentru deschiderea acestuia.
 
Miercurea-Ciuc, 10 noiembrie 2012
 
POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«iulie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774