Nou medic specialist ortoped la Miercurea-Ciuc

(5 Votări)1387 vizualizări

Dr. Deák Imre Barna este noul medic ortoped-traumatolog de la Spitalul Județean de Urgență Miercurea-Ciuc, instituție subordonată Consiliului Județean Harghita. Medicul își va începe activitatea de la data de 1 august la secția de ortopedie și traumatologie a spitalului județean. La examenul scris care s-a desfășurat în data de 26 iunie s-a prezentat doar dr. Deák Imre Barna, acesta promovându-l cu succes.

Dr. Deák Imre Barna s-a născut la data de 6 februarie 1981 la Târgu-Mureș și tot aici și-a finalizat și studiile universitare, iar rezidențiatul l-a desfășurat la clinica de ortopedie și traumatologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Mureș.
„Există mai multe motive pentru care am optat pentru spitalul de la Miercurea-Ciuc: soția mea este de aici, și totodată este important din punct de vedere profesional că voi lucra aici. Îmi doresc foarte mult să lucrez aici în țară, chiar dacă știu foarte bine că în străinătate aș fi mult mai bine plătit”, a afirmat medicul specialist.
Ocuparea acestui post scos la concursul organizat de către consiliul județean are o importanță deosebită și dă speranțe referitoare la faptul că există încă medici care vor să rămână acasă și își planifică viitorul în folosul comunității, este de părere președintele consiliului județean, Borboly Csaba.
„Pentru Consiliul Județean Harghita atragerea de personal specializat la Miercurea-Ciuc, reprezintă o prioritate. Faptul că dr. Deák Imre Barna va ocupa acest post reprezintă un rezultat remarcabil al conlucrării dintre instituția pe care o conduc și cea a spitalului județean”, a spus președintele consiliului județean.
Medicul ortoped se va muta în locuința de serviciu pusă la dispoziție de consiliul județean.


Miercurea-Ciuc, 9 iulie 2014

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«iulie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774