Inițiativă de organizare a clăcilor și în cazul programului de alimentare cu apă și electricitate a satelor izolate

(0 Votări)37 vizualizări

Marți, 8 iulie, vicepreședintele consiliului județean Barti Tihamér s-a aflat în zona Odorhei, ocazie cu care a vizitat o parte din investițiile finanțate de Consiliul Județean Harghita. În această vizită vicepreședintele consiliului județean a fost însoțit de reprezentanții direcției generale de investiții, respectiv de cei ai biroului teritorial al Consiliului Județean Harghita. 

S-au vizitat investiții finalizate sau aflate  în curs de derulare, finanțate prin intermediul programului de alimentare cu apă și energie electrică a localităților izolate din județul Harghita: Dealu, Lupeni, Corund, Atid, Valea Rotundă, Vadasmezo (alimentare cu energie electrică), Tibod, Păuleni, Firtușu, Inlăceni, Firtănuș și Șiclod (alimentare cu apă). De asemenea, vicepreședintele consiliului județean a vizitat și recent reabilitata biserică unitariană de la Firtănuș, respectiv clădirea școlii de la Atia.
Barti Tihamér a afirmat că ar fi benefică continuarea organizării clăcilor, deoarece este o certitudine faptul că numeroase instituții de învățământ au putut fi reabilitate mulțumită acestei inițiative demarate în cursul toamnei anului trecut și transpunerea acesteia și în cazul programului de alimentare cu apă și energie electrică a satelor izolate din județ.
„A reprezentat o bucurie faptul că în cursul vizitei am întâlnit în curtea bisericii din Inlăceni oameni adunați în clacă și care lucrau la întreținerea zonei din jurul acesteia”, a declarat Barti Tihamér.


Odorheiu-Secuiesc, 8 iulie 2014

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«iulie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774