A fost asfaltat drumul judeţean din Dârjiu

( Votări)88 vizualizări
La predarea lucrărilor de asfaltare a drumului judeţean 133 care traversează localitatea Dârjiu, pe chipurile oamenilor s-a putut citi o adevărată bucurie. „Am aşteptat asfaltarea acestui drum timp de patruzeci de ani, sperăm că drumul va ţine încă atâţia ani”, au spus localnici, în glumă. 
 La eveniment au participat Borboly Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Zoltáni Csaba, primarul localităţii Dârjiu, Tóásó László, consilier judeţean şi Demeter Sándor Lóránt, preotul unitarian din localitate. După spusele primarului localităţii, încă din anul 1968 s-a promis asfaltarea acestui drum, faptul că această investiţie s-a realizat cu ajutorul consiliului judeţean reprezintă o mare bucurie pentru toată lumea.
Borboly Csaba a ţinut să-şi exprime bucuria în legătură cu faptul că începând de acum pe acest drum nu va mai fi noroi. „La Dârjiu există numeroase valori, nu numai biserica-monument, ci şi terenurile agricole, exploatarea pădurii reprezintă surse de venit pentru cei care trăiesc aici, asfaltarea drumului fiind necesară şi din acest punct de vedere. Rezultatele de până în prezent nu ar fi putut fi realizate fără ajutorul colegilor noştri din UDMR de la Bucureşti, ne bazăm în continuare pe acest sprijin deoarece ne dorim continuarea acestor lucrări pentru ca să se ajungă până la intersecţia cu drumul naţional. Astfel localitatea va putea fi în legătură cu restul ţării, acestea reprezentând un beneficiu pentru locuitorii localităţii”, a spus preşedintele consiliului judeţean.
Şi preotul unitarian Demeter Sándor Lóránt şi-a exprimat bucuria în legătură cu finalizarea acestor lucrări. Acest eveniment a fost prilej de bucurie şi pentru copiii din localitatea, la finele evenimentului aceştia putând desena pe asfalt.
 
Miercurea-Ciuc, 2 noiembrie 2012
 
POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«iulie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774