S-au semnat contractele pentru întreținerea de vară a drumurilor județene

(0 Votări)22 vizualizări

Consiliul Județean Harghita demarează lucrările de întreținere pe drumurile județene, o parte a contractelor aferente acestor lucrări a fost semnată în cursul zilei de marți, 17 martie de către președintele instituției, Borboly Csaba. 

Conform celor relatate de Borboly Csaba se dorește ca lucrările de pietruire să fie finalizate până la sărbătorile de Rusalii, dacă circumstanțele o vor permite, având în vedere pandemia. Lucrările de întreținere a tuturor drumurilor județene vor fi executate de firmele Multipland SRL și Viaduct SRL, ambele cu sediul în Odorheiu-Secuiesc.

Vor fi instalate la intrarea în fiecare localitate benzi rezonante, lucrările urmând a fi executate de către firma Dellines SRL din Miercurea Ciuc.

„Trebuie asigurate condițiile de trai, aici incluzându-se și circulația în siguranță pe drumurile județene. Avem speranțe că până la sărbătorile de Rusalii o parte a lucrărilor va fi executată, desigur măsurile de prevenție vin înaintea tuturor lucrărilor, în primul rând cea mai importantă este păstrarea sănătății populației. Dacă pandemia se va agrava, lucrările vor fi amânate”, a afirmat Borboly Csaba.

Pe această cale direcția de drumuri din cadrul consiliului județean informează că se prelungește până la data de 23 martie restricția de circulație pe drumurile pietruite și astfel autorizația specială de transport (AST) nu este valabilă.

Firmele care au asigurat lucrările de întreținere de iarnă pe drumurile județene și-au finalizat activitatea de permanență la data de 16 martie. În caz de vreme nefavorabilă vor interveni pe drumurile județene până  la data de 30 aprilie.

Miercurea Ciuc, 17 martie 2020


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«aprilie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774