A depus jurământul noul Consiliu Județean Harghita

Borboly Csaba: ne dorim ca activitatea noului consiliu să se desfășoare pe baza deciziilor unanime și solidaritate.

(0 Votări)166 vizualizări

Membrii noului consiliu județean au depus jurământul de învestire, vineri, 30 octombrie în spațiul de sub coloanele sediului Consiliului Județean Harghita.

După cum a evidențiat Borboly Csaba, reales în funcția de președinte al consiliului județean, își dorește ca și în noul mandat activitatea să se desfășoare pe baza deciziilor unanime și a solidarității.

„Am încrede că și în noul mandat vom putea lua majoritatea deciziilor în consens. Dezvoltarea localităților noastre putem să o continuăm în spiritul solidarității. Traversăm o perioadă a schimbărilor și trebuie să ne adaptăm situației. Ultimele opt luni au fost caracterizate de schimbări continue, iar membri consiliului care își termină mandatul au depus o activitate exemplară și eficientă. În situații speciale, se iau măsuri speciale și perioada provocărilor nu a luat sfârșit, noul consiliu va trebui să obțină rezultate în concordanță cu perioada pe care o traversăm. Totodată, pentru noi este important ca interesele județului Harghita să fie reprezentate și în parlament”, a evidențiat președintele reales al consiliului județean.

Borboly Csaba a adăugat că se deschid porțile pentru noi colaborări cu administrații locale județene, colaborări inexistente până acum, respectiv se dorește stabilirea unei colaborări mai strânse cu celelalte municipii din județ.

„Consiliul Județean Harghita este responsabil, din punct de vede administrativ, de toate localitățile și locuitorii acestora. Județul Harghita se află la un pas de a avea o clinică regională, însă trebuie să ne continuăm activitatea pentru a atrage cât mai multe fonduri europene pentru proiectele pe care ni le-am propus. În județul Harghita mai există spiritul de organizare a clăcilor, în acest spirit continuăm colaborarea cu reprezentanții cultelor, sfera antreprenorială și organizațiile civile”, – a spus Borboly Csaba.

Ședința de învestire a consiliului județean se poate urmări accesând link-ul:

https://www.facebook.com/borbolycsaba/videos/807326023386964

 

Miercurea Ciuc, 30 septembrie 2020

 


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«martie, 2024»
lmmjvsd
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774